Fra soldat til Shaman - foredrag med Jack i Hvidovre
   

Kom til et inspirerende foredrag med Jack Makani, som er fhv. pioner indenfor NLP, major i det danske forsvar, nu verdensberømt foredragsholder, trainer, healer og shaman. Han kommer til Danmark og præsenterer sit unikke Healing og Empowerment System: Akasha Healing & Personal Empowerment Systemet. Det er et moderne healingssystem, som de sidste 15 år har hjulpet hundredevis af mennesker over hele verden til et endnu bedre liv.

Jack vil på levende vis fortælle om sin personlige transformation fra soldat til shaman og om, hvordan han sammen sin søster Annmarie sad et par nætter på Himmelbjerget ved Silkeborg og ‘downloadede’ bevidsthedssymboler fra det ydre univers.

Bevidsthedssymboler, som senere viste sig, at kunne overføres til andre menneskers energifelt og dermed være medvirkende til at:
• Menneskers spirituelle transformeringsproces forløber hurtigere og mere smertefrit
• Menneskers energi opgraderes og giver øget flow i dagligdagen
• Menneskers evne til at fokusere, kreere, manifestere øges og udkrystalliseres
• Menneskers evne til at trække sin energi hjem til sig selv forbedres markant
• Menneskers evne til at heale sig selv og andre på celleniveau forbedres og accelereres drastisk
• Menneskers indre telepatiske evne øges da samarbejdet mellem de tre selver gøres endnu mere gnidningsfrit. (Det bevidste sind, det ubevidste sind og det højere selv)
• Menneskers evne til at åbne hjertet, finde sig selv og sin mission gøres meget lettere

Akasha Healing & Empowerment systemet er nu udbredt i store dele af verden bl.a. i Baltikum, Den russiske Federation, Nepal og Indien. Dette sker ved at afholde internationale akashatræninger, som giver folk mulighed for at kombinere selvudvikling med at få et indblik i andre kulturer og andre himmelstrøg.

Der er begrænsede antal pladser som fordeles efter først til mølle princippet. Du er først tilmeldt når du har tilmeldt dig via linket: http://nlp-enneagrammet.dk/gratis-foredrag/

Location Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre
Contact http://nlp-enneagrammet.dk/gratis-foredrag/

Back